Endermologija je edina 100 % naravna, neinvazivna in neagresivna mehanska stimulacija kože, ki sproži reaktivacijo celičnih procesov.

Ravnotežje med tvorbo in izgubo maščobe se vzdržuje skozi naravne procese v maščobnih celicah (adipocitih). Čeprav imamo popolnoma zdrav življenjski slog, se z leti aktivnost adipocitov upočasni, kar vodi do kopičenja maščobnih oblog in upočasnjenega krvnega in limfnega obtoka.

Rešitev je
endermologija

Z novo patentirano Alliance terapevtsko glavo, ki se prilagaja vsem vrstam tkiva, endermologija zmanjšuje volumen maščobnih celic na predelih telesa, ki so odporni celo na diete in gibanje (roke, hrbet, trebuh, boki, stegna, zadnjica…)

Že v prvi terapiji endermologija stimulira adipocite in ponovno aktivira naravno sproščanje maščob. (lipoliza), celo na predelih, ki so najbolj odporni na diete in gibanje (+70 %*).

Sočasno mehansko delovanje terapevtske glave kožo učvrščuje, da pridobiva na čvrstosti in tonusu.

Novi Alliance senzor identitete kože prilagaja stimulacijo vsem vrstam tkiva in omogoča optimalen oprijem tkiva popolnoma brez bolečin.

Zunanja stimulacija za notranje delovanje

Nova patentirana LPG® terapevtska glava kombinira motorizirano zakrilce in valjček z zaporedno stimulacijo, ki skupaj skrbno stimulirata in aktivirata tkivo. Novi Alliance omogoča večdimenzionalno delovanje, ki pospeši različne fiziološke mehanizme v eni sami terapiji.

Že po samo treh terapijah telo postane vitkejše, maščobne obloge se zmanjšajo in izginejo točno tam, kjer želimo (-3,4 cm okoli pasu*).LPG

* raziskava DERMSCAN Endermologie®, 2016

 


LPG® ENDERMOWEAR
patentirana tehnologija

LPG® endermowear je ekskluzivno oblačilo, ki omogoča globinsko masažo in optimalno vidnost tkiva med terapijo endermologije.

Lahko oblačilo, ki diha - za bolj intenziven učinek in za popolnoma udobno terapijo.

Optimizirajte rezultate
s kozmetiko endermologie®

Body ShapinG Gel
__

Endermologija za telo (lipomasaža) z aparatom
LPG CELLU M6 ALLIANCE je ekskluzivno na voljo
v Strokovnem centru zdravja v Vodnem mestu Atlantis