Endermologija je edina 100 % naravna, neinvazivna in neagresivna mehanska stimulacija kože, ki sproži reaktivacijo celičnega matabolizma.

Težke in boleče noge, otečena stopala in gležnji so rezultat slabe venske in limfne prekrvavitve. V organizmu je preveč  toksinov in v tkivih se zadržuje odvečna voda. Predolgo stanje ali sedenje, slana hrana, pretesne obleke, visoke temperature lahko negativno vplivajo na krvnožilni sistem.

Rešitev je
endermologija

Zahvaljujoč različnim nastavitvam nove patentirane Alliance terapevtske glave, endermologija pomaga aktivirati lipolizo in stimulirati prekrvavitev (x3*), prav tako pa olajša simptome zadrževanja vode v tkivih.

Novi Alliance senzor kože se prilagaja vsem vrstam tkiva, omogoča optimalen oprijem tkiva popolnoma brez bolečin.

*Watson J. et al. raziskava

Zunanja stimulacija za notranje delovanje

Nova patentirana LPG® terapevtska glava kombinira motorizirano zakrilce in valjček z zaporedno stimulacijo, ki skupaj skrbno stimulirata in aktivirata tkivo. Novi Alliance omogoča večdimenzionalno delovanje, ki pospeši različne fiziološke mehanizme v eni sami terapiji.

Takojšen občutek ugodja in dobrega počutja se pokažeta že po prvi terapiji. Otekline okoli gležnjev izginejo, noge postanejo lahkotnejše in hitreje se preoblikujejo. Limfna drenaža nog je učinkovita in prijetna in se priporoča tudi med nosečnostjo.LPG

 

LPG® ENDERMOWEAR
patentirana tehnologija

LPG® endermowear je ekskluzivno oblačilo, ki omogoča globinsko masažo in optimalno vidnost tkiva med terapijo endermologije.

Lahko oblačilo, ki diha - za bolj intenziven učinek in za popolnoma udobno terapijo.

Optimizirajte rezultate
s kozmetiko endermologie®

Light Leg Mist
__

Endermologija za telo (lipomasaža) z aparatom
LPG CELLU M6 ALLIANCE je ekskluzivno na voljo
v Strokovnem centru zdravja v Vodnem mestu Atlantis