Endermologija je edina 100 % naravna, neinvazivna in neagresivna mehanska stimulacija kože, ki sproži reaktivacijo celičnih procesov.

Celulit, ki prizadene 90 % žensk (tudi vitke in športnice) je rezultat kopičenja mačšob v maščobnih celicah (adipocitih) in zastajanja vode v telesu. Ko adipociti rastejo, vezivno tkivo, ki jih vsebuje (septa) vleče površino kože in jo deformira. Hkrati je blokiran obtok in toksini se začnejo kopičiti. Pojavi se celulit, ki ustvari neizogiben videz pomarančne lupine.

Vodni celulit
 
To vrsto celulita povzroča zastajanje vode v telesu in zmanjšan krvni in limfni obtok. Pomembno je odplakniti toksine in pospešiti krvni in limfni obtok.
Adipocitni celulit
 
Ta vrsta celulita je pogosto povezana s prekomerno težo. Potrebno je spodbuditi naravno sproščanje maščob (lipolizo).
Fibrozni celulit
 
To vrsto celulita je najtežje odpraviti, ker je prisoteten že dolgo časa. Je kompakten in pogosto boleč. Prizadeto tkivo je potrebno najprej omehčati, nato pa sledi stimulacija lipolize.
Rešitev je
endermologija

Patentirana motorizirana LPG® pulzirajoča krilca na površino kože na obrazu, vratu in dekolteju delujejo kot obrazna telovadba. Ta izjemna, neboleča stimulacija nežno masira kožo in tkivo oskrbi s kisikom, pospeši pa se tudi mikrocirkulacija.

Z novo patentirano Alliance terapevtsko glavo endermologija stimulira kožo. Trdo maščobno tkivo se omehča in in postane manj fibrozno. Hkrati stimulacija pomaga sprostiti maščobe (lipoliza) in pospeši krvni in limfni sistem.

Sočasno mehanska stimulacija terapevtske glave kožo učvrščuje, da pridobiva na čvrstosti in tonusu.

Novi Alliance senzor kože se prilagaja vsem vrstam tkiva, omogoča optimalen oprijem tkiva popolnoma brez bolečin.

Zunanja stimulacija za notranje delovanje

Nova patentirana LPG® terapevtska glava kombinira motorizirano zakrilce in valjček z zaporedno stimulacijo, ki skupaj optimalno stimulirata in aktivirata tkivo. Novi Alliance omogoča večdimenzionalno delovanje, ki pospeši različne fiziološke mehanizme v eni sami terapiji.

Že po treh terapijah je celulit zglajen (67 %*),
koža postaja vse bolj gledka in mehka.



LPG

* raziskava DERMSCAN Endermologie®, 2016

 


LPG® ENDERMOWEAR
patentirana tehnologija

LPG® endermowear je ekskluzivno oblačilo, ki omogoča globinsko masažo in optimalno vidnost tkiva med terapijo endermologije.

Lahko oblačilo, ki diha - za bolj intenziven učinek in za popolnoma udobno terapijo.

Optimizirajte rezultate
s kozmetiko endermologie®

Orange Peel Smoothing Complex
__

Detox Draining Serum
__

Endermologija za telo (lipomasaža) z aparatom
LPG CELLU M6 ALLIANCE je ekskluzivno na voljo
v Strokovnem centru zdravja v Vodnem mestu Atlantis