Vidni rezultati že
po samo treh terapijah

71%
bolj čvrsta koža5,2cm
manjši obseg pasu67%
celulita zglajenegaTerapije za telo
Odprava maščobe

Tudi ob zdravi prehrani in rednemu gibanju se na določenih problematičnih področjih (roke, hrbet, trebuh, pas, boki...) z leti začno nabirati neželene maščobne blazinice.

Endermologija® omogoča učinkovito obdelavo tudi na problematičnih delih telesa, pri čemer se natančno prilagaja potrebam vsakega tipa kože. Že pri prvi terapiji endermologija® stimulira maščobne celice in reaktivira naravno sproščanje maščob. Hkrati se s terapijo povrne čvrstost in tonus kože.
Glajenje celulita

Celulit, ki prizadene 90 % žensk, je rezultat kopičenja maščob v maščobnih celicah in zastajanja vode v telesu. Ob zmanjšani prekrvavitvi se začnejo v tkivih nabirati toksini, ki povzročijo neizogibni videz pomarančne kože.
Učvrstitev kože

Zaradi prepogostega nihanja telesne teže, nosečnosti in staranja koža postopoma izgublja tonus, čvrstost in elastičnost. Čeprav izguba tonusa praviloma prizadene celo telo, pa so nekateri predeli za to še bolj dovzetni (notranji predel stegen, trebuh, roke…)

Endermologija® nežno stimulira kožo in prebudi pomlajevalne celice, fibroblaste. S tem se reaktivira nastajanje kolagena, hialuronske kisline in elastina, ki naravno obnovijo čvrstost kože.
Lahke noge brez otekanja

Težke in boleče noge, otečena stopala in gležnji so posledica slabe venske in limfne prekrvavitve. V organizmu se ustvarjajo toksini, kar pojasni nihanje volumna tekom vsakega posameznega dne in tekom celotnega ženskega cikla.

Endermologija® pripomore k naravnemu sproščanju odvečnih snovi iz telesa in stimulira prekrvavitev, hkrati pa zmanjšuje simptome zastajanja vode.

ŽELITE VEDETI VEČ?

V LPG studiu Figura bomo z veseljem poskrbeli za vas.KONTAKT