Endermologija je edina 100 % naravna, neinvazivna in neagresivna mehanska stimulacija kože, ki sproži reaktivacijo celičnega matabolizma.

Fibroblasti so, kot pravi arhitekti kože, odgovorni za tvorbo osnovnih gradbenih enot v usnjici (dermis). Usnjica tako pridobi na gostoti in čvrstosti. Je kot motor, ki tvori kolagen za čvrstost, elastin za prožnost in hialuronsko kislino za volumen in hidracijo. Že po 25 letu starosti in kljub popolnoma zdravemu življenjskemu slogu se tvorba pomladitvenih substanc upočasni.

Koža obraza izgublja čvrstost in tonus, nasolabialne gube (smejalne črte) postanejo globlje in veke  povešene. Koža postopoma izgublja napetost, ki vodi do povešenih obraznih potez.

Rešitev je endermologija

Patentirana LPG® terapevtska glava z motoriziranimi krilci intenzivno, a prijetno izvaja mikropulzirajočo masažo na površini kože in s tem na naraven način temeljito reaktivira tvorbo pomembnih substanc – kolagena in elastina (+46 %*) ter hialuronske kisline (+80 %*) za takojšen in trajen lifting učinek.

Zunanja stimulacija za notranje delovanje

Naravna tvorba pomladitvenih substanc se reaktivira od znotraj. Tvorba kolagena in elastina se poveča za 46 %*, tvorba hialuronske kisline pa kar za 80%*, kar povzroči takojšnje in trajne učinke.
*Humbert P. et al. Study, Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17. .Za 70 %* močnejša in čvrstejša povrhnjica (epidermis) pridobi nazaj svojo naravno napetost. Postopoma koža na obrazu postane čvrstejša. Obrazne linije so ponovno jasno zarisane.LPG

* Humbert raziskava

 


Set za obrazno endermologijo je sestavljen iz nastavka lift 20 (za obraz, vrat, dekolte) in nastavka lift 10 (za linije oči in ust ter za roke).

Optimizirajte rezultate
s kozmetiko endermologie®

Anti-Aging Renewal Serum
__

Tensing Firming Cream
__

Total Eye Care
__

Endermologija za telo (lipomasaža) z aparatom
LPG CELLU M6 ALLIANCE je ekskluzivno na voljo
v Strokovnem centru zdravja v Vodnem mestu Atlantis