Endermologija je 100 % naravna, neinvazivna mehanska stimulacija kože, ki sproži reaktivacijo celičnega matabolizma

Fibroblasti so, kot pravi arhitekti kože, odgovorni za tvorbo osnovnih gradbenih enot v usnjici (dermis). Usnjica tako pridobi na gostoti in čvrstosti. Je kot motor, ki tvori kolagen za čvrstost, elastin za prožnost in hialuronsko kislino za volumen in hidracijo. Že po 25 letu starosti in kljub popolnoma zdravemu življenjskemu slogu se tvorba pomladitvenih substanc upočasni in pojavijo se prvi znaki staranja.

Stres, onesnažem zrak, pomanjkanje spanja,  kajenje, povzročajo nezdrav videz kože.  Venska in limfna mikrocirkulacija je upočasnjena, ustvarjajo se toksini. S tem koža izgublja sijaj in lesk.

Rešitev je endermologija

Patentirana motorizirana LPG® pulzirajoča krilca na površino kože na obrazu, vratu in dekolteju delujejo kot obrazna telovadba. Ta izjemna, neboleča stimulacija nežno masira kožo in tkivo oskrbi s kisikom, pospeši pa se tudi mikrocirkulacija.

Zunanja stimulacija za notranje delovanje

Medtem ko patentirana motorizirana LPG® krilca nežno privzdigujejo in masirajo kožo se tkivo oskrbi s kisikom, izboljša pa se tudi mikrocirkulacija.Že po prvi terapiji se videz kože izboljša, postane mehkejša in dvakrat bolj žareča*. Kot naročeno za takojšen izboljšan videz pred zabavo ali družabnim dogodkom.LPG

* Humbert raziskava

 


Set za obrazno endermologijo je sestavljen iz nastavka lift 20 (za obraz, vrat, dekolte) in nastavka lift 10 (za linije oči in ust ter za roke).

Optimizirajte rezultate
s kozmetiko endermologie®

Radiance Brightening Serum
__

Replenishing and Redensifying Cream ali Tensing Firming Cream ali Firming V-Shaping Cream
__

Total Eye Care
__

Endermologija za telo (lipomasaža) z aparatom
LPG CELLU M6 ALLIANCE je ekskluzivno na voljo
v Strokovnem centru zdravja v Vodnem mestu Atlantis