Endermologija (endermologie®) je 100 % naravna, neinvazivna neagresivna mehanska stimulacija kože, ki sproži reaktivacijo celičnega matabolizma.

Fibroblasti so, kot pravi arhitekti kože, odgovorni za tvorbo osnovnih gradbenih enot v usnjici (dermis). Usnjica tako pridobi na gostoti in čvrstosti. Je kot motor, ki tvori kolagen za čvrstost, elastin za prožnost in hialuronsko kislino za volumen in hidracijo. Že po 25 letu starosti in kljub popolnoma zdravemu življenjskemu slogu se tvorba pomladitvenih substanc upočasni.

Na koži se pričnejo pojavljati znaki staranja, kot so izgubljanje prožnosti, čvrstosti, povešanje, ustvarjanje gub in globokih črt  zlasti na obrazu, vratu in dekolteju. Izpostavljanje premočnemu soncu, stresu, kajenje, onesnaženje zraka pa še pospešujejo ustvarjanje gub in globokih črt.

Rešitev je endermologija

Patentirana LPG® terapevtska glava z mikropulzirajočimi krilci stimulirajo površino kože na obrazu, vratu in dekolteju in s tem ponovno aktivirajo sintezo fibroblastov.

Tvorba novega kolagena in naravne hialuronske kisline (+80 %) zagotavlja usnjici, da pridobi nazaj volumen in zgladi do 87 % gub.

Tvorba elastina (+46 %) pripomore k večji prožnosti kože in tako se tudi izrazne črte, ki so posledica majhnih mišičnih kontrakcij, omilijo.

Zunanja stimulacija za notranje delovanje

Tvorba novega kolagena in naravne hialuronske kisline (+80 %*) zagotavlja usnjici, da pridobi nazaj volumen in zgladi gube. Tvorba elastina (+46 %*) pripomore k boljši prožnosti kože in s tem povečani odpornosti na večkratne mišične mikrokontrakcije, ki povzročajo "izrazne črte".
*Humbert P. et al. Study, Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17. .Postopoma skozi terapije koža postaja vidno bolj gosta in zapolnjena od znotraj. Gube in črte so izbrisane (87 %*) pri tem pa je ohranjen naraven izgled obraza.LPG

* Humbert raziskava

 


Set za obrazno endermologijo je sestavljen iz nastavka lift 20 (za obraz, vrat, dekolte) in nastavka lift 10 (za linije oči in ust ter za roke).

Optimizirajte rezultate
s kozmetiko endermologie®

Intense Hydrating Smoothing Serum ali Anti-Aging Renewal Serum
__

Replenishing and Redensifying Cream
__

Eye & Lip Contour Cream
__

Endermologija za telo (lipomasaža) z aparatom
LPG CELLU M6 ALLIANCE je ekskluzivno na voljo
v Strokovnem centru zdravja v Vodnem mestu Atlantis