Zmogljivost

Spineforce pripomore tako pri zaposlitvi in krepitvi globokih mišic vretenčnega stebra kot tudi pri izboljšanju športnih gibov z razvijanjem propriocepcije posameznika.

Izpopolnjeni vadbeni protokoli so bili razviti z namenom, da bi izboljšali športne zmogljivosti v različnih športnih zvrsteh (drsanje, golf, borilne veščine, rugby...).

Zdravje

Spineforce omogoča vaje zaprte kinetične verige za celo telo od stopal do vrha hrbtenice. Uporabljajo ga najboljši svetovni fizioterapevtski centri, kiropraktiki in masažni terapevti.

Deluje tako preventivno kot tudi na številnih terapevtskih in rehabilitacijskih področjih: pri bolečinah v križu, vratu..., v postoperativnem usposabljanju, nevromuskularni rehabilitaciji, pri krepitvi medeničnega dna in s tem odpravljanju mnogih uroloških težav, pa tudi v bolj zahtevnih okoliščinah (npr. pri multipli sklerozi).

Estetika

Spineforce opazno izboljša telesno držo in oblikuje telo, ki postane bolj čvrsto. Z aktiviranjem trebušnih mišic, prilagoditvijo vretenčnega stebra hrbtenice in izboljšanim prekrivanjem mišic trupa, spineforce telesu daje bolj vitek in eleganten izgled.

ŽELITE VEDETI VEČ?

V LPG studiu Figura bomo z veseljem poskrbeli za vas.KONTAKT