V nasprotju z večino na trgu prisotnih tehnologij LPG endermologija® ponuja 100 % naravno alternativo. Z mehansko stimulacijo celic spodbuja spečo celično aktivnost znotraj naše kože in tako izboljšuje vse neestetske pojave (gube, povešena koža, trdovratno lokalizirano maščobo, celulit in drugo).

Endermologija®  reaktivira prebujenost celic v kožnih tkivih na naraven in neboleč način.

Odkrijte prednosti izjemnega patenta LPG®, razvitega po več kot 30 letih izkušenj in znanstvenih raziskav.Lepota od znotraj
Za obraz

Terapevtska glava LPG® s svojim delovanjem spoduja naravno sintezo ključnih pomlajevalnih snovi. Stimulacija spodbudi pomlajevanje celice, fibroblaste, da povečajo proizvajanje snovi, ki so naravno prisotne v vaši koži: kolagena za čvrstost, elastina za elastočnost in hialuronske kisline za navlaženost vaše kože.

ODKRIJTE VEČ
Za telo

Novi patent s kombinacijo valjčka in motoriziranih krilc ter sekvenčnega izsesavanja hkrati odstranjuje trdovratne maščobne blazinice in pozitivno učinkuje na kvaliteto površine kože (povečuje čvrstost, zamnjšuje videz celulita). Napredna tehnologija LPG® deluje neposredno na maščobne celice v podkožju ter pomlajevalne celice (fibroplaste) v usnjici. Hujšanje ali učvrščevanje kože? 360-stopinjska terapija LPG® omogoča oboje hkrati!

ODKRIJTE VEČ